Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

15/06/2017

Την Τετάρτη 14-06-2017 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, στο ξενοδοχείο "Μενελάιον", παρουσιάστηκε η νέα εμπορική συνεργασία του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Σπάρτης "ΛΑΚΩΝΙΑ" και της εταιρίας DISNEY HELLAS. Αποτέλεσμα της συνεργασίας αποτελούν οι δύο νέοι φυσικοί χυμοί που ξεκίνησαν το ταξίδι τους μετά την λήξη της εκδήλωσης. Πρόκειται για δύο χυμούς με τα γνωστά ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των χυμών "ΛΑΚΩΝΙΑ" αλλά παράλληλα και τη χρήση των παγκοσμίως αναγνωρίσιμων χαρακτήρων της DISNEY (Cars & Princess).

Στη έναρξη της εκδήλωσης αναγνώστηκε χαιρετισμός  των εκπροσώπων της  εταιρίας DISNEY HELLAS που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν, καθώς συνέπεσε η παρουσίαση της συνεργασίας με την πρεμιέρα της νέας ταινίας της DISNEY με τίτλο Cars 3.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Σπάρτης "ΛΑΚΩΝΙΑ" κος  Παπαδάκος  Σπύρος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Συνεταιρισμού και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την παρουσία τους και την κάλυψη της εκδήλωσης και  επισήμανε ότι πρόκειται για δώρο προς τους μικρούς φίλους των χυμών σε σχέση με τη συμπλήρωση 50 ετών από τη θεμελίωση του Συνεταιρισμού.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Παραγωγής και Τεχνικών Υπηρεσιών κος Ζαραφωνίτης Σαράντος αναφέρθηκε στα τέσσερα χαρακτηριστικά των νέων χυμών απαριθμώντας  τα ως εξής: εύχρηστη συσκευασία, ευχάριστη γεύση χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, λίγες θερμίδες και ελκυστικοί για τα παιδία.

 Ο Γεωπόνος του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Σπάρτης "ΛΑΚΩΝΙΑ" κος Φάνης Λάζαρης αναφέρθηκε στο ιστορικό της συνεργασίας και υπογράμμισε πως στόχος των νέων προϊόντων είναι να φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Εκ μέρους του κεντρικού διανομέα των χυμών «ΛΑΚΩΝΙΑ», ΚΟΡΕ Α.Ε, ο Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος κος  Κωνσταντίνος Κουτσιούμπης  χαιρέτισε με ενθουσιασμό την εκδήλωση και δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από την εταιρία του για την προώθηση των νέων σκευασμάτων.

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιπεριφεριάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα ως μέλος του Συνεταιρισμού και όχι ως θεσμικός παράγοντας που παρευρέθηκε στην εκδήλωση με δική της επιθυμία εκφράζοντας τη συμπαράστασή της προς το Συνεταιρισμό και τη νέα του προσπάθεια.

Εκτύπωση άρθρου