Ανακοινώσεις

Ενημερωθείτε

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΣΕΕ ΑΜΥΚΛΩΝ "ΛΑΚΩΝΙΑ"

19/07/2017

Στα πλαίσια  της περιοδείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη  στο νομό Λακωνίας, πραγματοποίησε επίσκεψη και στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΕ Αμυκλών Σπάρτης «ΛΑΚΩΝΙΑ».

Ο κύριος Πρόεδρος ξεναγήθηκε στη σύγχρονη μονάδα ασηπτικής συσκευασίας του Συνεταιρισμού και ενημερώθηκε για τις εργασίες που επιτελούνται σε όλες τις παραγωγικές μονάδες του ΑΣΕΕ. Ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος για τις διαδικασίες παραγωγής στο Συνεταιρισμό και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διαδικασία συσκευασίας των χυμών « ΛΑΚΩΝΙΑ» όπως και για ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία της βιομηχανίας. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος ότι η ικανοποιητική και αποτελεσματική ανταπόκριση του Συνεταιρισμού στις μέχρι σήμερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αφού ενημερώθηκε πλήρως για την οικονομική κατάσταση της Οργάνωσης,  προδιαγράφουν και υπόσχονται ανοδική πορεία για το Συνεταιρισμό και τα μέλη του στην εν γένει παραγωγή εσπεριδοειδών..

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κύριος  Σπύρος  Παπαδάκος  με σύσσωμο το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο υποδέχτηκαν τον κύριο Μητσοτάκη και σε συζήτηση που ακολούθησε παρουσίασαν τα προβλήματα που ο αγροτικός πληθυσμός της ευρύτερης περιοχής της Σπάρτης αντιμετωπίζει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υπερφορολόγιση των αγροτικών εισοδημάτων, καθώς και στη μελλοντική εξέλιξη των κοινοτικών επιδοτήσεων ενόψει της νέας ΚΑΠ..

 

Εκτύπωση άρθρου